Zweminstructeur worden? Kijk dan op ons Opleidingscentrum zweminstructeur

Vragen? mail even naar contact@tuimelaer.nl

Inschrijven Meld je direct
even aan!

Regelmatig:

Wordt ons gevraagd of er nog meer diploma’s zijn na het C-diploma. Natuurlijk zijn er meer diploma’s! Dit zijn de zwemvaardigheidsdiploma’s.

Wat is zwemvaardigheid?

Zwemvaardigheid is een vervolg op het ZwemABC. De diploma’s sluiten aan bij de vaardigheden die de kinderen al beheersen. Het is dan ook aan te raden om eerst het zwem-ABC te gaan halen voordat je kunt beginnen met zwemvaardigheid. 

Voor welke onderdelen kun je diploma’s halen bij zwemvaardigheid?

Zwemvaardigheid omvat alle facetten van de zwemsport. Alle onderdelen worden behandeld in verschillende diploma’s. De opbouw van de diploma’s ziet er als volgt uit:

A Zwemvaardigheid Dit onderdeel bestaat uit 3 diploma’s. Zwemvaardigheid 1, 2 en 3.

De kinderen leren hier nieuwe zwemslagen als polo-crawl en vlinderslag maar ook verbeteren ze de slagen die ze al beheersen. Deze diploma’s omvatten verschillende zwemtechnieken en worden gezien als basis voor de specialisaties.

B Specialisaties Zwemvaardigheid kent 6 specialisaties: Snorkelen, Balvaardigheid en Zwemmend Redden zijn de specialisaties die  gegeven worden (de andere specialisaties zijn: plankspringen, nostalgische zwemslagen en kunstzwemmen). Elke specialisatie kent 3 diploma’s. Bij Zwemschool de Tuimelaer kennen we op dit moment Snorkelen en Survival/Zwemmend Redden

Alle eisen:

Als je alle eisen op een rijtje zet, zie je dat er nog een hoop te leren (en te doen) valt.

Wilt u zich direct aanmelden?

U bent van harte welkom! Aanmelden