Zwemles geven is passie waarbij kwaliteit centraal staat!

 
Zwemschool de Tuimelaer heeft jarenlang ervaring in het geven van zwemlessen. Vakkundig personeel, het uitgebalanceerde lesprogramma en een goed verzorgde accommodatie zorgen ervoor dat de zwemlessen perfect zijn afgestemd.

Wij geven onze zwemlessen op vrijdag- en zaterdagmiddag in zwembad de Blinkerd te Scheveningen.

Wij leiden op de vrijdag- en zaterdagmiddag op tot een A, B of C niveau en tot snorkeldiploma 1, 2 en 3 . Daarnaast bieden we op de zaterdag ook het Scuba Ranger programma aan. Dit is een Internationaal erkend jeugdduik programma dat speciaal is ontworpen om kinderen vanaf 8 jaar in een veilige omgeving het plezier van de onderwatersport te laten ontdekken.

Kinderen kunnen bij ons terecht vanaf 5 jaar, waarbij een uitzondering wordt gemaakt op vrijdag en zaterdagmiddag in de Blinkerd voor 4-jarigen die reeds watervrij zijn. Zijn ze dit nog niet dan is het niet verstandig om al met zwemles te beginnen, aangezien uit ervaring blijkt dat zij extra tijd nodig hebben om te wennen aan zowel het water als het werken in lesverband. Ook volwassenen kunnen bij ons terecht voor zwemles op de zaterdag, dit zijn aparte lessen die speciaal op volwassenen zijn gericht.

Als uw kind al zwemervaring heeft dan kunt u dit doorgeven bij de aanmelding. Er zal bij de zwemles dan gekeken worden naar het huidige zwemniveau van uw kind. Alle zwemlessen duren 35 minuten, hierna is er 5 minuten speeltijd. Diploma's worden afgenomen in zwembad De Blinkerd, en dit vindt voornamelijk plaats op zaterdag.

De wachttijden zijn gemiddeld 1 maand.

Wilt u meer informatie over onze zwemlessen of heeft u specifieke vragen dan staan onze medewerkers graag voor u klaar. Zie de contactpagina voor ons email adres. We hopen u snel te mogen verwelkomen bij onze zwemschool.

aanmelden voor zwemlessen.


Met vriendelijke groet,

Zwemschool De Tuimelaer!

Zwemschool de Tuimelaer

Wij vinden het belangrijk dat u snel en goed onze zwemschool kunt bereiken. Naast de hoge eisen die wij stellen aan onze zwembaden vinden wij de bereikbaarheid zeer essentieel. Op dit moment geven we zwemles op een unieke locatie in Scheveningen.

Scheveningen

Copyright Zwemschool de Tuimelaer