Zweminstructeur worden? Kijk dan op onze opleidingcentrum zweminstructeurs

Vragen? mail even naar contact@tuimelaer.nl

Inschrijven Meld je direct
even aan!

U bent nooit te oud om te leren zwemmen!

 

Zwemschool de Tuimelaer geeft op zaterdagavond in De Blinkerd zwemlessen voor volwassenen. Niet iedereen heeft in zijn jonge jaren leren zwemmen. Of heeft wel leren zwemmen, maar is nooit toegekomen aan het halen van een diploma. Om deze reden geeft Zwemschool de Tuimelaer ook speciale zwemlessen voor volwassenen.

In de lessen wordt er opgeleid tot aan de A B En C Diploma`s. Per persoon wordt er gekeken naar het aanvangsniveau en individueel wordt bepaald wat de doelstelling en lesinvulling is. De lessen worden gegeven in een gemoedelijke sfeer. Als het uw wens is om even rustig een baantje te zwemmen is dit ook mogelijk uiteraard. Springplanken en dergelijke zullen niet toegankelijk zijn. Oefeningen die als eerste worden behandeld zijn het leren drijven en opstaan in het water vanuit drijfhouding. Dit gebeurt in water van ongeveer 90 centimeter diep.

Deze lessen zijn gericht op volwassenen vanaf 16 jaar. Bent u nog geen 16 jaar dan is het mogelijk om in te stromen in de reguliere zwemlessen. Ook dan wordt er gekeken naar uw niveau alvorens te starten met de les. De lessen duren van 18.40 uur tot 19.15 uur op de vrijdag en van 18.00 uur tot 18.40 uur op de zaterdagavond, waarna er nog tijd is om te douchen en om te kleden.

Op dit moment is er voor deze lessen nog geen wachtlijst. U kunt na aanmelden vrijwel altijd de eerstvolgende zaterdag van de nieuwe maand starten met de les. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de administratie van de vrijdag of zaterdag. Kijk hiervoor op de contactpagina. Die ziet u bovenin rechts op deze pagina. U kunt zich aanmelden via onze homepage met het online formulier voor nieuwe leerling. U kunt in het opmerkingsvlak aangeven op welk niveau u zichzelf inschat.

Wilt u zich direct aanmelden?

U bent van harte welkom! Aanmelden