Survival / Reddingszwemmen

Ben jij op zoek naar een leuke sport? Dan is Survival / Reddingszwemmen bij Zwemschool de Tuimelaer  misschien wel iets voor jou!

De Tuimelaer Survivalgroep is een leuke Zwemschool voor jong en oud! Kinderen vanaf 6 jaar en in het bezit van de zwemdiploma's A en B kunnen lid worden van de Tuimelaer Survivalgroep. Spelenderwijs leren zij het Survival / Zwemmend redden en zijn zij sportief in beweging. Plezier staat bij de instructeurs van de Tuimelaer  Survivalgroep voorop! 

Survival / Zwemmend redden is een leuke, afwisselende en veelzijdige zwemsport. Naast dat zwemmen een sport is, is het leren van overlevings en reddingstechnieken  ook nog eens leerzaam en nuttig! Een aantal instructeurs geeft de kinderen op een leuke en speelse manier les in het Survival en Zwemmend redden en leert de kinderen de fijne kneepjes van deze leuke opleiding . Er zijn verschillende brevetten en diploma's te halen, die oplopen in moeilijkheidsgraad.

De les begint altijd met een globale training waarbij alle kinderen een aantal baantjes zwemmen met als doel het opbouwen en op peil houden van de conditie en het verbeteren van zwemslagen. Na deze globale training gaan de kinderen de survival - en reddingsvaardigheden oefenen voor het brevet of diploma waarvoor zij zullen gaan afzwemmen.

 

 
       
       
       

 

 

Zwemschool de Tuimelaer

Wij vinden het belangrijk dat u snel en goed onze zwemschool kunt bereiken. Naast de hoge eisen die wij stellen aan onze zwembaden vinden wij de bereikbaarheid zeer essentieel. Op dit moment geven we zwemles op een unieke locatie in Scheveningen.

Scheveningen

Copyright Zwemschool de Tuimelaer