Zweminstructeur worden? Kijk dan op onze opleidingcentrum zweminstructeurs

Vragen? mail even naar contact@tuimelaer.nl

Inschrijven Meld je direct
even aan!

Survival / Reddingszwemmen

Ben jij op zoek naar een leuke sport? Dan is Survival / Reddingszwemmen bij Zwemschool de Tuimelaer misschien wel iets voor jou!

De Tuimelaer Survivalgroep is een leuke Zwemschool voor jong en oud! Kinderen vanaf 6 jaar en in het bezit van de zwemdiploma's A en B kunnen lid worden van de Tuimelaer Survivalgroep. Spelenderwijs leren zij het Survival / Zwemmend redden en zijn zij sportief in beweging. Plezier staat bij de instructeurs van de Tuimelaer Survivalgroep voorop!

Survival / Zwemmend redden is een leuke, afwisselende en veelzijdige zwemsport. Naast dat zwemmen een sport is, is het leren van overlevings en reddingstechnieken ook nog eens leerzaam en nuttig! Een aantal instructeurs geeft de kinderen op een leuke en speelse manier les in het Survival en Zwemmend redden en leert de kinderen de fijne kneepjes van deze leuke opleiding . Er zijn verschillende brevetten en diploma's te halen, die oplopen in moeilijkheidsgraad.

De les begint altijd met een globale training waarbij alle kinderen een aantal baantjes zwemmen met als doel het opbouwen en op peil houden van de conditie en het verbeteren van zwemslagen. Na deze globale training gaan de kinderen de survival - en reddingsvaardigheden oefenen voor het brevet of diploma waarvoor zij zullen gaan afzwemmen.

Wilt u zich direct aanmelden?

U bent van harte welkom! Aanmelden