Zweminstructeur worden? Kijk dan op ons Opleidingscentrum zweminstructeur

Vragen? mail even naar contact@tuimelaer.nl

Inschrijven Meld je direct
even aan!

Een echte professional in snorkelen!

Met zwemvliezen

Te water gaan met een kopsprong, aansluitend 25 meter beenslag zwemmen op de linker en 25 meter beenslag zwemmen op de rechterzij ( 1 arm gestrekt voor, de andere langs het lichaam).

Met een kopsprong te water gaan en 20 meter onderwater zwemmen.

Starten in het water, 50 meter borstcrawl, tijdens de laatste 10 meter in 1 duik 3 voorwerpen van de bodem halen welk minimaal 1 meter uit elkaar liggen.

Met snorkeluitrusting

Te water gaan met de snorkeluitrusting en zwemvliezen in de hand, aansluitend de uitrusting aan doen, de bril onderwater opzetten en boven komen met de handen los van de bril, vervolgens 100 meter snorkelen met in baan 2, 3 en 4 een hoekduik, koprol en draai om lengte-as.

Starten in het water met een buddy en 25 meter buddy breathing (snorkel minimaal 4 x doorgeven).

Over een afstand van 25 meter een buddy met kopgreep vervoeren, aansluitend al watertrappend de buddy 30 seconden met het gelaat boven water houden.

Snorkel in het water gooien, met schrede sprong te water gaan en onderwater naar snorkel zwemmen, snorkel onderwater in de mond nemen, boven water leeg blazen en aansluitend 25 meter snorkelen.

Starten in het water, 50 meter snorkelen en ondertussen in maximaal 2 hoekduiken 4 pvc buisjes voorzien van bochtjes naar boven halen en al snorkelend in elkaar zetten.

Starten in het water, snorkelen en een hoekduik maken, aansluitend door twee hoepels zwemmen die minimaal 5 meter uit elkaar staan, tussen de hoepels een draai om de lengte-as maken.

Algemeen

Toon de tekens:

Ik begrijp je niet

Ik ben duizelig

Kijk (ik doe het voor)

Stoppen of kappen

Niet doen

Ga met een groep het water in en geef elkaar opdrachten aan de hand van verschillende handsignalen.

Wilt u zich direct aanmelden?

U bent van harte welkom! Aanmelden