Zweminstructeur worden? Kijk dan op ons Opleidingscentrum zweminstructeur

Vragen? mail even naar contact@tuimelaer.nl

Inschrijven Meld je direct
even aan!

Privé zwemles

Wij werken met groepjes van maximaal vijf personen bij onze privé zwemlessen voor het diploma A, B en C. Dit betekent dat de zweminstructeur veel persoonlijke aandacht geeft aan een leerling.

De Tuimelaer is een zwemschool met ruim dertig jaar ervaring. Onze instructeurs besteden veel tijd aan het aanleren van zwemtechnieken en maken daarbij gebruik van herkenbare oefeningen. We hebben gemerkt dat de behoefte aan privé zwemles voor kinderen steeds groter wordt. Niet iedere leerling vindt het fijn om in een grotere groep les te krijgen. Ook zijn er kinderen die weliswaar al de reguliere zwemlessen volgen, maar het prettig zouden vinden als ze met de zwemleraar privé aan hun vaardigheden kunnen werken. Dat is eveneens mogelijk bij onze zwemschool.

Hét adres voor privé zwemlessen in Den Haag Niet onbelangrijk om te weten is dat voor een privé zwemles Den Haag de regio is waar De Tuimelaer zich op richt. Wij oefenen immers iedere zaterdagmiddag in zwembad De Blinkerd in Scheveningen. Een fraaie locatie waar ook de ouders van harte welkom zijn om, eventueel onder het genot van een drankje, de verrichtingen van hun kind(eren) te volgen. Het zwembad is makkelijk bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer en in de buurt kan de auto (betaald) worden geparkeerd. Tijdens de drie kwartier durende oefeningen zijn er bovendien geen andere groepen of zwemactiviteiten in het bad. Kinderen hebben helemaal het gevoel dat de zwemlessen privé zijn!

Daarnaast bieden privé zwemlessen de mogelijkheid om sneller af te kunnen zwemmen. Deze leerlingen behalen namelijk het internationaal erkende ENVOZ-diploma A, B en C. Door het jaar heen zijn er meer mogelijkheden om hiervoor op te gaan dan voor de diploma`s van het Nationaal Platform Zwembaden.

Privé zwemles kind? Zwemschool De Tuimelaer! Heeft ons verhaal u overtuigd en wilt u uw kind aanmelden voor privé zwemlessen, dan kan dat heel eenvoudig via deze website. Of wilt u eerst misschien nog meer weten over ons aanbod? Wat moet een privé zwemles kosten? Heeft mijn kind altijd dezelfde privé zwemleraar? Voor deze en andere vragen kunt u via het mailadres contact@tuimelaer.nl contact met ons opnemen. Of loop gewoon een keer binnen op zaterdagmiddag in De Blinkerd. Tot gauw bij De Tuimelaer.

Wilt u zich direct aanmelden?

U bent van harte welkom! Aanmelden