Zweminstructeur worden? Kijk dan op ons Opleidingscentrum zweminstructeur

Vragen? mail even naar contact@tuimelaer.nl

Inschrijven Meld je direct
even aan!

Extra persoonlijke aandacht met Privé Zwemlessen!

U kunt bij ons ook terecht voor privézwemles aan kinderen. Bij deze lessen krijgt u dezelfde kwaliteit als die u al van ons gewend was, maar met nog meer persoonlijke aandacht. De groepen bestaan uit maximaal vijf kinderen en u kunt al bij ons terecht vanaf vijf jaar.

De lessen zijn op zaterdagmiddag tussen 15:00 uur en 15:45 uur en sinds kort  17:15 en 18:00 uur. Wanneer u verzekerd wilt zijn van persoonlijke aandacht voor uw kind, dan zijn privé zwemlessen zeker de moeite van het overwegen waard. Bij privé zwemlessen leiden wij de kinderen op tot het A en B diploma, dit gebeurt op dezelfde wijze als bij de reguliere particuliere zwemles. Het voordeel van privé zwemles is dat uw kind op een meer individuele basis instructie krijgt en de lessen meer op maat zijn.

Op het moment dat u kiest om uw kind deel te laten nemen aan de privézwemlessen, dan zwemt uw kind voor het ENVOZ diploma.

De voordelen van privézwemles zijn in het algemeen: Sneller behalen van het diploma Les in groepjes van 5 personen Maximale aandacht en betere leerresultaten Heeft u of uw kind de behoefte om zijn zwemdiploma A te halen;boek dan hier om aan te melden voor zwemles

Wilt u zich direct aanmelden?

U bent van harte welkom! Aanmelden