Zweminstructeur worden? Kijk dan op ons Opleidingscentrum zweminstructeur

Vragen? mail even naar contact@tuimelaer.nl

Inschrijven Meld je direct
even aan!

Voor iedereen in regio Den Haag goed en snel bereikbaar!

Wij vinden het belangrijk dat u snel en goed onze zwemschool kunt bereiken. Naast de hoge eisen die wij stellen aan onze zwembaden vinden wij de bereikbaarheid essentieel. Op dit moment geven we zwemles op een mooie locatie in Den Haag.

Zwembad De Blinkerd

Sportcomplex "De Blinkerd" is een zwembad/sporthal combinatie, waarvan het zwemgedeelte bestaat uit een diep bad, van 25 bij 15 meter en een apart ondiep bad, van maximaal 90 cm diep. De kantine van De Blinkerd is open tijdens de zwemlessen van Zwemschool De Tuimelaer en het is dus ook mogelijk om hier te wachten en een kopje koffie te nemen terwijl uw kind aan het zwemmen is.

Wilt u een verjaardagsfeestje organiseren en hierbij iets eten en drinken in het zwembad, neemt u dan contact op met de beheerder van de kantine.

U kunt ook andere ideeën met hem bespreken, waarbij u de kantine zou kunnen gebruiken.

De beheerder van de kantine is te bereiken op telefoonnummer: 06 - 41499917. Sportcomplex "De Blinkerd" ligt aan de Seinpoststraat 150 te Den Haag (Scheveningen) en is te betreden vanaf zowel de Seinpoststraat als de Haringkade.

Het zwembad is goed bereikbaar met het openbaar vervoer via tram 1 en 9 en bus 14 en 23. U kunt tevens met de auto parkeren aan de Haringkade en aan de Seinpoststraat (tegen betaling, max parkeerduur 60 min). Ook is er een onbewaakte fietsenstalling bij de ingang van het complex.

Wilt u zich direct aanmelden?

U bent van harte welkom! Aanmelden