Zweminstructeur worden? Kijk dan op ons Opleidingscentrum zweminstructeur

Vragen? mail even naar contact@tuimelaer.nl

Inschrijven Meld je direct
even aan!

Zwemschool De Tuimelaer / ENVOZ

Zwemschool de Tuimelaer is sedert jaren een betrouwbare partner van ENVOZ voor het verzorgen van zwemlessen voor de diploma`s A, B en C. Aan alle eisen en voorwaarden voor het verkrijgen van de erkenning is voldaan.

ENVOZ bv

P. Verroen

ENVOZ

ENVOZ is het opleidingsinstituut voor de Nederlandse Zwembranche en geeft, sedert bijna 40 jaar, een gevarieerd scala van internationaal erkende zwemdiploma’s uit. Daarnaast verzorgt de ENVOZ een groot aantal beroepsopleidingen, cursussen en studiedagen voor zwembadmedewerkers en personen werkzaam in de recreatie markt.

Missie

Onze belangrijkste missie is de veiligheid in het water te bevorderen.

Voor de uitgave van onze zwemdiploma’s zijn wij aangesloten bij de Swimming Teachers Association (STA) in UK. ENVOZ is ook aangesloten bij de International Federation of Swimminig Teachers Associations (IFSTA), de overkoepelende wereldorganisatie met daarin meer dan 25 aangesloten landen. Voor meer info www.sta.co.uk en www.ifsta.co.uk.

ENVOZ

ENVOZ is aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (www.nrto.nl). Alle aangesloten bedrijven werken volgens een gedragscode ter bescherming van de consument.

Wilt u zich direct aanmelden?

U bent van harte welkom! Aanmelden