Zwemschool De Tuimelaer / ENVOZ

Zwemschool de Tuimelaer is sedert jaren een betrouwbare partner van ENVOZ voor het verzorgen van zwemlessen voor de diploma`s A, B en C. Aan alle eisen en voorwaarden voor het verkrijgen van de erkenning is voldaan.

ENVOZ bv

P. Verroen

 

ENVOZ

ENVOZ is het opleidingsinstituut voor de Nederlandse Zwembranche en geeft, sedert bijna 40 jaar, een gevarieerd scala van internationaal erkende zwemdiploma’s uit. Daarnaast verzorgt de ENVOZ een groot aantal beroepsopleidingen, cursussen en studiedagen voor zwembadmedewerkers en personen werkzaam in de recreatie markt.

Missie

Onze belangrijkste missie is de veiligheid in het water te bevorderen.

Voor de uitgave van onze zwemdiploma’s zijn wij aangesloten bij de Swimming Teachers Association (STA) in UK. ENVOZ is ook aangesloten bij  de International Federation of Swimminig Teachers Associations (IFSTA), de overkoepelende  wereldorganisatie met daarin meer dan 25 aangesloten landen. Voor meer info www.sta.co.uk  en www.ifsta.co.uk.

ENVOZ

ENVOZ is aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (www.nrto.nl). Alle aangesloten bedrijven werken volgens een gedragscode ter bescherming van de consument.


 

Zwemschool de Tuimelaer

Wij vinden het belangrijk dat u snel en goed onze zwemschool kunt bereiken. Naast de hoge eisen die wij stellen aan onze zwembaden vinden wij de bereikbaarheid zeer essentieel. Op dit moment geven we zwemles op een unieke locatie in Scheveningen.

Scheveningen

Copyright Zwemschool de Tuimelaer