De ScubaRanger Club is niet alleen erg leuk maar ook uiterst leerzaam!

Iedere keer als er een stap is gedaan binnen de eisen van de club, wordt er beloond: de Ranger krijgt een bandje om de snorkel. Als de Ranger eenmaal Demo Ranger is geworden, kan de Ranger zich aanmelden bij de internationale ScubaRangers club van de SSI.

Indien de Ranger zijn eerste brevet heeft gehaald kan er door middel van een groot aanbod activiteiten worden uitgekeken naar de hogere niveaus van het Scuba Ranger brevet

ScubaRangers Club kent de volgende stappen:

Specialties
Nadat het Demo Ranger niveau is behaald zijn er nog veel mogelijkheden om een nog betere Ranger te worden. Je kan je dan specialiseren door het doen van zogenaamde specialties.

Intermediate Ranger
Om een 'Intermediate Ranger' te worden moet je Demo Ranger zijn, vijf Rangers Specialties behaald hebben en hebben meegewerkt aan tenminste één clubevenement.

Advanced Ranger
Een 'Advanced Ranger' heeft tien Ranger Specialties behaald en heeft meegewerkt aan 3 clubevenementen.

Master Ranger
"Master Ranger" De elite! Dit haal je door 15 specialties te doen en mee te werken met 5 clubevenementen.

Voor Aanmelden kunt u klikken op onderstaande buttons

 
       
       
       

 

 

 

Zwemschool de Tuimelaer

Wij vinden het belangrijk dat u snel en goed onze zwemschool kunt bereiken. Naast de hoge eisen die wij stellen aan onze zwembaden vinden wij de bereikbaarheid zeer essentieel. Op dit moment geven we zwemles op een unieke locatie in Scheveningen.

Scheveningen

Copyright Zwemschool de Tuimelaer