Wat kan je allemaal verwachten tijdens de opleiding?

De basisopleiding om Scuba Ranger te worden bestaat uit het doorlopen van vijf stappen.

Red Ranger: Je laat zien hoe goed je kunt zwemmen met een masker, snorkel en zwemvinnen. Ook laat je zien hoe je andere kinderen kunt helpen. Maar het belangrijkste is: plezier maken!

White Ranger: De instructeur vertelt je alles wat je over duikmateriaal moet weten. En dan ga je met het duikmateriaal het zwembad in.

Blue Ranger: Je leert in het zwembad nieuwe duikoefeningen. Een daarvan is bijvoorbeeld hoe je in het water kan blijven zweven. Je zakt dan niet naar beneden, maar gaat ook niet omhoog!

Silver Ranger: Je gaat samen met de andere kinderen spelletjes onder water doen. Natuurlijk met je duikuitrusting aan! En je oefent zo meteen alle duiktechnieken die je eerder al heb geleerd.

Demo Ranger: Als je zover bent, kun je aan je vader en moeder, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes laten zien wat je allemaal hebt geleerd.

Voor Aanmelden kunt u klikken op onderstaande buttons

 
       
       
       

 

Zwemschool de Tuimelaer

Wij vinden het belangrijk dat u snel en goed onze zwemschool kunt bereiken. Naast de hoge eisen die wij stellen aan onze zwembaden vinden wij de bereikbaarheid zeer essentieel. Op dit moment geven we zwemles op een unieke locatie in Scheveningen.

Scheveningen

Copyright Zwemschool de Tuimelaer