Een echte ScubaRanger worden, die wereldwijd wordt erkend!

 

Is uw kind acht jaar of ouder en in bezit van een B diploma? Dan is er nu de unieke kans om elke zaterdag te leren duiken met een echte duikfles en ademautomaat!! En wat zou uw kind ervan vinden om bij De Tuimelaer eens een duikdemonstratie te geven voor klasgenootjes?

Als Scuba Ranger gaat uw kind van alles leren in het zwembad, maar de Scuba Rangers - Club is vooral leuk. We gaan in en onder water spelletjes doen, maar ook allerlei andere dingen die met duiken te maken hebben. Om een aantal van deze dingen te zien kan je op de filmpjes klikken die op deze website staan.

Scuba Rangers is een Internationaal erkend jeugdduik programma dat speciaal is ontworpen om kinderen vanaf 8 jaar in een veilige omgeving het plezier van de onderwatersport te laten ontdekken. Ze duiken alleen in het zwembad, dus niet in het buitenwater, en onder professionele begeleiding.

Voor het Scuba Rangers-programma is allerhande Nederlandstalig materiaal beschikbaar, dat uiteraard speciaal voor kinderen ontwikkeld is. Kijk hiervoor bij basispakket.

Om mee te kunnen doen aan het Scuba Rangers-programma bij de Tuimelaer heeft uw kind minimaal een B diploma nodig als vooropleiding. Dit kun je uiteraard ook bij Zwemschool de Tuimelaer doen.

Voor de duiklessen is een duikuitrusting nodig. Ademautomaten en trimvesten zijn in de school aanwezig en gebruik hiervan zit bij de abonnementsprijs inbegrepen. Bepaalde basisonderdelen van de uitrusting dienen echter persoonlijk afgesteld te worden. Dit zijn: een snorkel, een duikbril, loodgordel en zwemvinnen (en eventueel een wetsuit). "Zwemschool de Tuimelaer" heeft de materialen voor de eerste duikles op voorraad, maar hierna is het de bedoeling dat iedere Scuba Ranger zijn eigen basisuitrusting aanschaft.

Let er echter wel op dat u bij aanschaf van uw materiaal naar een duikwinkel gaat die u de juiste voorlichting kan geven. Wij hebben zeer goede ervaringen met:

Dutch Scuba Divers Dive Post Zoetermeer
Outdoorcentrum the Globe Wattstraat 13c
Waldorpstraat 15K 2723 RA Zoetermeer
2521 CA Den Haag 079-5937081
070-3227592 www.divepost.nl
www.dutchscubadivers.nl zoetermeer@divepost.nl 
info@dutchscubadivers.nl  

 

Op vertoon van uw Tuimelaer lidmaatschapskaart ontvangt u bij deze winkels 10% korting.

Als de Scuba Rangers Club u leuk lijkt voor uw kind dan kan er een proefles worden gevolgt. Laat dit natuurlijk wel even weten! Kom op zaterdag even langs in de Blinkerd (tussen 15.00 en 17.30) Dan kunnen we een afspraak maken over de tijd en datum.

Neem een kijkje in de wereld van de ScubaRangers!

aanmelden voor de Scubarangers

Voor Aanmelden kunt u klikken op onderstaande buttons

 
       
       
       

 

 

Zwemschool de Tuimelaer

Wij vinden het belangrijk dat u snel en goed onze zwemschool kunt bereiken. Naast de hoge eisen die wij stellen aan onze zwembaden vinden wij de bereikbaarheid zeer essentieel. Op dit moment geven we zwemles op een unieke locatie in Scheveningen.

Scheveningen

Copyright Zwemschool de Tuimelaer