Harstikke Kindercoaching

Mijn naam is Eveline van der Harst. Ik ben al jarenlang een vast gezicht aan de tafel bij de administratie van Zwemschool de Tuimelaer en tevens in het bezit van mijn lesgever "Zwem ABC," wat ik ook bij de zwemschool heb behaald. In het dagelijks leven ben ik sinds 2003 werkzaam in het basisonderwijs en sinds 2016 de trotse eigenaresse van mijn eigen kindercoach praktijk: "Harstikke Kindercoaching." 
In mijn praktijk begeleid ik kinderen op het gebied van weerbaarheid, zelfvertrouwen en faalangst. Dit doe ik door groepstrainingen en ik begeleid kinderen ook op individueel niveau met persoonlijke coachtrajecten.

 

Voor kinderen die nog niet mee kunnen komen in de zwemlessen, omdat ze dit nog te spannend vinden, heb ik het "Harstikke Watervrij traject" ontwikkeld. In dit traject ga ik individueel met kinderen aan het werk, om te wennen aan de geluiden, de grote ruimte en het water. Op het tempo van het kind werk ik toe naar steeds meer vertrouwen in het water. Op deze manier help ik kinderen het plezier van zwemmen te ervaren, zodat ook zij uiteindelijk deel kunnen nemen aan de zwemlessen. 
Voor meer informatie over deze lessen kunt u een kijkje nemen op mijn website www.harstikke.nl of contact opnemen via info@harstikke.nl

 

Zwemschool de Tuimelaer

Wij vinden het belangrijk dat u snel en goed onze zwemschool kunt bereiken. Naast de hoge eisen die wij stellen aan onze zwembaden vinden wij de bereikbaarheid zeer essentieel. Op dit moment geven we zwemles op een unieke locatie in Scheveningen.

Scheveningen

Copyright Zwemschool de Tuimelaer