Wij horen graag van u!

Heeft u een vraag, wilt u een suggestie doen of heeft u een klacht? Dan kunt u het beste tijdens de zwemlessen op vrijdag en zaterdagmiddag langskomen bij ons in zwembad De Blinkerd. Op vrijdag is dit van 17:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 15:00 uur tot 18:00 uur.

Wilt u direct antwoord krijgen op uw vraag dan kunt u een kijkje nemen bij de meest gestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan dan kunt u ons bereiken via contact@tuimelaer.nl

Wij streven ernaar om uw email binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

Bezoekadres op vrijdag en zaterdagmiddag

Zwembad De Blinkerd
Seinpoststraat 150
2586HC te Scheveningen (Den Haag)

Wilt u uw kind opgeven voor zwemlessen dan kan dat via het online aanmeldingsformulier. U ontvangt dan direct een email bericht met verdere instructies. Snel, makkelijk en overzichtelijk!

Ook om online de scores van uw kind te bekijken kunt u naar zwemscore. Heeft u de inlogcodes van zwemscore vergeten dan kunt u deze aanvragen via het inschrijformulier ( het gele vlak inschrijformulier op deze pagina ) uw vult dan uw emailadres in bij inloggegevens vergeten. Ophalen tijdens de openingstijden bij de administratie van Zwemschool de Tuimelaer kan natuurlijk ook.


Zwemschool de Tuimelaer

Wij vinden het belangrijk dat u snel en goed onze zwemschool kunt bereiken. Naast de hoge eisen die wij stellen aan onze zwembaden vinden wij de bereikbaarheid zeer essentieel. Op dit moment geven we zwemles op een unieke locatie in Scheveningen.

Scheveningen

Copyright Zwemschool de Tuimelaer