Zweminstructeur worden? Kijk dan op ons Opleidingscentrum zweminstructeur

Vragen? mail even naar contact@tuimelaer.nl

Inschrijven Meld je direct
even aan!

Waar het allemaal begon.....

Hallo kinderen! Mijn naam is Tuimelaer.

Niet zo heel lang geleden was ik druk aan het spelen in de grote oceaan. Plotseling kwam ik een aantal bijzondere wezentjes tegen. Floater, Twister, Tapper, Hands,en Turtle. Deze wezentjes bleken geen dieren of mensen te zijn, maar bijzondere wezentjes die niemand ooit nog heeft gezien. En wat kunnen ze goed zwemmen! Allemaal op hun eigen bijzondere manier en zelfs met bijzondere speciale krachten!

Ze vertelden mij dat ze uit de verborgen onderwaterstad Marapolis komen, diep in de grote oceaan en ver weg van mensen. Floater, Twister, Tapper, Hands en Turtle zijn alleen niet zo blij. Want in hun mooie stad is iedereen bang voor het gemene onderwaterwezen Ovidus.

Ovidus zorgt ervoor dat iedereen in Marapolis hem precies geeft wat hij wil omdat hij anders iedereen pijn zal doen.

Toen ik de wezentjes tegenkwam, snapten ze dat ik niemand kwaad wil doen en vertelden ze me het verhaal van Ovidus. Natuurlijk wil ik helpen! Maar dat kan ik niet alleen. Ik heb hulp nodig! Ik heb jullie hulp nodig!

Tegen de wezentjes vertelde ik over de zwemschool en van de kinderen die daar leren zwemmen, zoals Anne en Jasper. Ik sprak met de wezentjes af dat zij de kinderen leren hun speciale krachten te gebruiken. Als dank voor het leren zwemmen, willen de kinderen vast en zeker wel helpen om de gemene Ovidus te verjagen

Wij stellen ons graag even voor!

Anne en Jasper

Hey allemaal! Wij zijn Anne en Jasper en net als jullie zijn wij bezig met het oefenen voor het A Diploma. Om te zien hoe goed wij alles al kunnen hebben wij druppeltjes. Iedere keer als wij ergens beter in worden krijgen we een extra gekleurd druppeltje. Als je genoeg druppeltjes hebt krijg je een brevet en begin je aan een nieuw deel van je opleiding! Om alle druppeltjes te krijgen moet je natuurlijk wel goed opletten in de les!

Hier kan je zien hoeveel druppeltjes we nu hebben, namelijk pas een. Maar dat worden er natuurlijk veel meer als we eenmaal les krijgen van Tuimelaer en de andere wezentjes!

Floater

Deze grote, blauwe, altijd vrolijke goedzak ligt het liefst een beetje te dobberen op zijn rug in het water. Waarom zou je je druk maken? Alles komt toch wel goed. Floater houdt wel van zwemmen hoor! Maar hij houdt nog meer van lekkere zeewierkoekjes en heel veel limonade!

Door z’n grote blauwe buik is hij heel goed in drijven. En hij vindt dat iedereen dat goed zou moeten kunnen. Daarom helpt Floater jou om net zo goed te kunnen drijven als hij!

Twister

Dit kleine rode opdondertje heeft een bijzonder gedraaid lichaam. Hij lijkt een beetje op een wokkel waardoor hij goed in het water kan draaien. Ook kan hij goed door een gat in een zeil zwemmen en dat is precies wat hij jou ook gaat leren.

Hands

Zie je dat Hands hele grote handen heeft? Daarmee kan hij heel goed dingen oppakken van de bodem. Hands kan duiken als een speer! Dat zie je wel aan z’n hoofd. Omdat ie maar kleine voeten heeft, is watertrappelen niet zijn beste kant.
Hands gaat jou leren duiken en leert je dingen van de bodem op te pakken.

Tapper

Watertrappelen kan Tapper als de beste. Dat komt door z’n grote voeten en gestreepte staart, en hij kletst je de oren van je hoofd! Met Tapper in de buurt is het altijd gezellig, maar hij zal je ook helpen om goed te kunnen watertrappelen. Want als je dat goed kunt, dan ben je al heel ver op weg om je diploma te halen.

Turtle

Turtle is de kleinste van allemaal maar meteen ook de allersnelste! Hij is altijd druk bezig en goed in alle dingen. Met kleren aan zwemmen kan hij het allerbeste! Dat is heel erg belangrijk als je ooit plotseling in het water komt. Met Turtle als vriendje heb je het zo geleerd en kun je snel door voor je diploma!

Wilt u zich direct aanmelden?

U bent van harte welkom! Aanmelden