Zweminstructeur worden? Kijk dan op onze opleidingcentrum zweminstructeurs

Vragen? mail even naar contact@tuimelaer.nl

Inschrijven Meld je direct
even aan!

Starten met diploma zwemmen kan bij ons al vanaf 5 jaar!

 

Leren zwemmen is in ons waterrijke land heel belangrijk. Wij wonen in de buurt van water, maar we zoeken het water ook graag op in een van de vele zwembaden of recreatieplassen. Daarom is het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen.

Kinderen kunnen bij ons terecht vanaf 5 jaar, waarbij tijdens de zwemlessen op vrijdag en zaterdag een uitzondering word gemaakt voor 4jarigen die reeds watervrij zijn. Zijn kinderen dit nog niet dan is het niet verstandig om al met zwemles te beginnen, aangezien uit ervaring blijkt dat zij extra tijd nodig hebben om te wennen aan zowel het water als het werken in lesverband. Alle zwemlessen duren 35 minuten, hierna is er 5 minuten speeltijd.

Voorafgaand aan het A diploma van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ en de ENVOZ hebben we speciale brevetten in onze vereniging ontwikkeld. De stap van niets naar het A diploma is groot. Om de kinderen te stimuleren is het komen tot het A Diploma in 5 stappen gedeeld. Wanneer een kind aan de eisen van een toets voldoet, ontvangt het een leuk en uniek brevet en mag het door naar de volgende groep.

Als uw kind al zwemervaring heeft dan kunt u dit doorgeven bij de aanmelding. Er zal bij de zwemles dan gekeken worden naar zijn huidige zwemniveau.

Bij het afzwemmen van de diploma's zijn er ook onderdelen waarbij kleding benodigd is. De eisen waaraan de kleding moet voldoen kunt u hier vinden. Diploma's worden afgenomen in zwembad De Blinkerd, en is alleen op zaterdag.

Uw kind aanmelden voor zwemlessen kunt u direct online doen of u kunt persoonlijk langsgaan voor de lessen op de vrijdag- en zaterdagmiddag bij De Blinkerd tijdens de zwemuren van zwemschool de Tuimelaer tot uiterlijk een half uur voor sluiting.

Wilt u zich direct aanmelden?

U bent van harte welkom! Aanmelden